Udtalelser

Inge Hansen, Nyborg, bruger siden august 2020

Har fået en ny stok af mine svigerbørn. Denne Sabi Classic stok, er den bedste jeg har haft, jeg er super glad for den.
Jeg har tidligere haft en billig folde stok i min taske, den fik jeg aldrig brugt, da den fik mig til at føle mig gammel.
Nu har jeg fået en smart designer stok, med god støtte og i en smart farve, som passer til ens tøj. Nu føler jeg ikke det et problem at gå med stok, for denne Sabi stok, får mig ikke til at føle sig gammel. Den har et godt håndtag, med gummikant, så den ikke vælter når jeg sætter den fra mig. Det er godt, da det kan være svært, når jeg skal bukke mig ned, med dårlige knæ.

Kan kun give denne stok 5 stjerner, samt varmt anbefale den!

 

Geert Hansen, Egå, bruger siden 2018

”Fik anbefalet Sabi Stokken af min kone da jeg ser ret dårligt og har brug for støtte men gider ikke nødvendigvis en anden persons hjælp, eller en egentlig blindestok for den sags skyld. Testede dog lidt modvilligt Sabi stokken der hurtigt er blevet et absolut uundværligt hjælpemiddel for mig.  Sabi stokken er solid, let og gir rigtig go støtte og stor tryghed og stabilitet når jeg bevæger mig rundt både inde og ude. Og så gør det jo ikke noget at den er i en flot farve”

 

Henny Knudsen, Odense, bruger siden 2014 

”Indtil jeg blev 90, kunne jeg ikke drømme om at skulle gå med en stok, men jeg må sige at min dejlige Sabi kæp kan jeg bare ikke undvære og den følger mig overalt Jeg føler mig helt sikker når jeg bevæger mig rundt inde og ude. Jeg har faktisk to i forskellige farver, og de giver meget opmærksomhed, specielt når jeg går i kirke om søndagen hvor folk gir komplimenter og spørger hvad det er for en fin stok jeg går med og hvor den er fra”    

 

Lotte E., København, Pårørende/ven til bruger af produkt – bruger siden 2019 

Jeg faldt for denne stok til min mor pga. farven og designet – fordi hun havde sagt ja til at prøve en stok, hvis den var smart og fandtes i en lækker farve. Hun siger den har et godt greb og hun kan lide det buede store håndtag. Efter et par dages øvelse hjemme i huset og haven gik hun en lang tur på flere kilometer, uden at blive træt med det samme. Det tilskriver hun stokken, da den giver mulighed for hvil, hvor hun kan stå stille og holde balancen. Det er et kæmpe plus, at den er solid og stærk nok til man kan stå og holde sig til den under længere snakke.
Alt i alt en god smart solid stok, der har gjort min mor mere uafhængig og givet hende lyst til at gå lange ture igen. Jeg faldt for denne stok til min mor pga. farven og designet – fordi hun havde sagt ja til at prøve en stok, hvis den var smart og fandtes i en lækker farve. Helst ville hun have en foldestok, hun kunne have med i bussen. Den her kan ikke foldes, men er super flot og solid. Den kom i en æske med en lille instruktion om målene for korrekt indstilling efter højde.
Vi var overrasket over, at det faktisk ikke er indlysende, hvordan man skal gå med stok. Nu ved vi at benet skal først og stokken bagefter, når man går. Min mor tog den straks i brug og gik rundt i stuen. Hun siger den har et godt greb og hun kan lide det buede store håndtag. Efter et par dages øvelse hjemme i huset og haven gik hun en lang tur på flere kilometer, uden at blive træt med det samme. Det tilskriver hun stokken, da den giver mulighed for hvil, hvor hun kan stå stille og holde balancen. Det er et kæmpe plus, at den er solid og stærk nok til man kan stå og holde sig til den under længere snakke. Den er lidt uhandy at have med i bussen, da den ikke kan foldes sammen, men hun sætter den fast i bluse udskæringen. Alt i alt en god smart solid stok, der har gjort min mor mere uafhængig og givet hende lyst til at gå lange ture igen. Jeg købte den uden at have målt håndleds højden. Forhandleren var behjælpelig og sagde, at hvis den ikke passede i højden kunne jeg komme tilbage, hvor han ville tilpasse den (skære centimeter af).”